Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

An incheiat cu pierdere

Am si eu o intrebare:
Eu am pierdere fiscala la sf anului 2011, dar am rezultat reportata si pot sa acopar acea pierdere, pot sa fac in luna dec 2011 117=121 cu o suma care sa-mi acopere pierderea sau trebuie sa astept pana ce fac adunarea aga si sa duc abia atunci pierderea in rezultat reportat.
Eu vreau sa inchei anul cu profit si din aceasta cauza as prefera sa o acoper din rezultat reportat.
este posibil ?
Cel mai recent răspuns: Cristina Vasile , utilizator 12:15, 25 Ianuarie 2012
Nu! Nota contabila 1171 = 121 se face in luna ianuarie a anului urmator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere contabila Cristina Vasile Cristina Vasile Imi puteti spune daca in anul 2007 am avut pierdere contabila( ct.117), cand pot sa o acopar daca in 2008 am avut profit? La sf. anului 2008 sau la inceputul ... (vezi toată discuția)
Repartizarea profitului anului 2009 maricos maricos la sf anului 2009 am profit 1169 lei si am facut inregistrarea 129=117 1169 lei este bine si ce inregistrari trebuie sa mai fac cu privire la ... (vezi toată discuția)
Monografie profit Cristina Vasile Cristina Vasile Va rog sa-mi spuneti daca am obtinut profit in anul curent i( Sold C ct. 121 ) ce inregistrari contabile se fac la sf anului in care am obtinut profit si ce ... (vezi toată discuția)