avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere auto fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere auto fara permis

Buna, am si eu o nelemurire de care am tot intrebat si nu stie nimeni sa imi raspunda. Daca mi s-a suspendat permisul pe o luna de zile cazul meu sau 3 pot conduce o masina care nu necesita permis de conducere. in codul rutier este precizat ca este nevoie de o adeverita cum ca ai urmat un curs de legislatie. Eu avand permis doar ca este suspendat mai am nevoie de asemenea adeverinta?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:29, 25 Ianuarie 2012
Codul rutier prevede ca sanctiune complementara "suspendarea dreptului de a conduce", fara sa faca alte precizari. In consecinta, dvs. nu aveti dreptul sa conduceti niciun fel de vehicul pe perioada suspendarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare proces verbal Vladu79 Vladu79 Buna ziua, am avut un apel pentru anularea procesului verbal prin care mi a fost suspendat permisul de conducere. Nu inteleg daca trebuie sa predau permisul ... (vezi toată discuția)
Permis retinut in italia nedelin nedelin buna ziua. la sfirsitul lunii ianuarie am fost depistat in italia avind inaparatul tahograf o alta cartela si mi s-a retinut permisul de conducere, fara a mi ... (vezi toată discuția)