avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Definitivat consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Definitivat consilier juridic

Buna ziua. As dori sa stiu daca inscrierea unui consilier juridic in Uniune dupa 7 ani de vechime in sistemul privat, mai atrage dupa sine sustinerea examenului de definitivat dupa 2 ani de Uniune sau poate fi admis din oficiul in randul consilierilor juridici definitivi? Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Sissi17 , utilizator 13:02, 10 Aprilie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Timp de 2 ani veti plati cotizatie si alte taxe, apoi taxa examen si veti da definitivatul care de altfel nu va foloseste la nimic intrucat nu este recunoscut de nimeni pentru simplul motiv ca aceasta asociatie nu are conferita de lege nicio competenta in organizarea acestui examen.
Buna ziua ,
Stiam ca ajuta, daca vrei sa intri in UNBR ,dupa 5 ani de lucru ca si consilier juridic poti sa devii avocat fara a mai fi nevoie de stagiatura ; gresesc?
Cred ca gresiti. Interesati-va la UNBR. Eu nu cunosc vreun barou care sa recunoasca definitivatul organizat de CCJ. Cea mai buna informatie o primiti de la UNBR.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Consilier cu 5 ani vechime , exam de primire sau definitivat? OANA GORAN OANA GORAN :-/ daca sunt cons.j. am peste 5 ani vechime, anul acesta dau exam in toamna pt primire in barou ?? sau dau direct definitivatul si scap de stagiatura??? (vezi toată discuția)
Un consilier juridic cu vechime 5 ani poate sustine examen pentru primirea in profesia de avocat ca avocat definitiv? aleodor27 aleodor27 In conditiile in care un consilier juridic cu vechime de peste 5, daca nu a fost si nu este inscris in Colegiul consilierilor juridici sau in alte asociatii, ... (vezi toată discuția)
Dobandire calitate avocat definitiv laura-jurist laura-jurist buna ziua mai este valabila precizarea referiotare la persoanele care pana la data sustinerii examenului de primire in profesia de avocat au indeplinit ... (vezi toată discuția)