avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Conditii de distribuire a energiei electrice
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Conditii de distribuire a energiei electrice

Cunoasteti cumva tipul de contract ce ar trebui incheiat de o societate comerciala privata care este in situatia de a distribui energie electrica unei institutii publice ca si subconsumator al acesteia, conditiile tehnice nepermitand o altfel de furnizare. Societatea comerciala privata poseda propriul post de transformare prin care transforma energia electrica de medie tensiune la joasa tesiune sub forma careia este distribuita respectivei institutii publice.
Va rog, daca aveti la dispozitie, dati-mi si mie un model de astfel de contract.
Totodata, daca cunoasteti temeiul legal, va rog sa mil-l spune-ti si mie.
Va multumesc mult.


Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:31, 13 Februarie 2012
Furnizarea energiei electrice se face numai pe bază de contract de furnizare a energiei electrice încheiat de un furnizor cu consumatorul. Contractul stabileşte raporturile dintre furnizor şi consumator cu privire la furnizarea energie electrice, inclusiv facturarea şi plata acesteia.

Vedeti si
[ link extern ] /

[ link extern ]
Dvs. sunteti conectat in SEN, aveti contract cu un furnizor de energie. Faptul ca aveti in proprietate transformatorul nu inseamna ca dvs. sunteti furnizor de energie.Luati legatura cu furnizorul dvs. de energie contractorul care factureaza energia electrica a dvs pentru situatia descrisa de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare energie electrica unui subconsumator gabi_romanul gabi_romanul O societate comerciala solicita sa-i furnizez energie electrica .Nu are solutie pentru bransament de la EON,decat ca subconsumator de la mine. Cum il ... (vezi toată discuția)
Masurare priza de pamant popanaid popanaid Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca o societate comerciala care are atestat ANRE tip B si C2A, poate sa faca masuratori pentru prizele de pamant sau trebuie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog să mă ajutați cu următoarea situație: ... SorinaM1234567 SorinaM1234567 Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu următoarea situație: Facturarea energiei pentru mai multe blocuri care fac parte dintr-un ansamblu ... (vezi toată discuția)