Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare drepturi banesti castigate in instanta

Buna ziua ,
Sunt bugetara si am castigat in instanta drepturile salariale cuvenite. Intre timp s-a dat o ordonanta de urgenta prin care plata acestora se face esalonat pana in 2016. Intrebarea mea este urmatoarea. Se poate apela la o firma de recuperare sau trebuie sa astept pana la punerea in aplicare a ordonantei ?
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Hobitzi , utilizator 17:20, 1 Februarie 2012
asteptati punerea in aplicare a ordonantei...nu apelati la o firma de recuperare, apelati la un executor judecatoresc
Nu exista nici o cale prin care aceste OUG pot fi atacate?Eu astept restituirea unor bani,dupa un proces castigat de trei ani,iar drepturile banesti ar fi trebuit sa le am de 6 ani?Pana cand mai asteptam?:angry:
Mergeti la un executor judecatoresc si solicitati punerea in executare a hotararii pe care o detineti.
As putea face asta?Cei de la sindicat ridica din umeri.....chiar ar executa un consiliu local?:-/
Sincera sa fiu ma indoiesc. Sunt mii de persoane in situatia mea si nu au cum sa execute Consiliul Local. Nu este o intreprindere productiva si nu are patrimoniu mare. Exista numai o cladire si niste conturi anemice... Eu sunt de parere ca ar trebui sa asteptam aplicarea ordonantei !

Alte discuții în legătură

Executare silita ContSters344547 ContSters344547 Am primit o somatie de executare silita imobiliara insotita de o incheiere de la judecatorie care admite cererea de incuviintare si un calcul al cheltuielilor. ... (vezi toată discuția)
Sentinta reangajare stiuculita stiuculita Buna ziua, As dori sa ma ajutati intr-o problema. Sant angajat din 1996 la o primarie din Timis. In anul 2011 odata cu disponibilizarile am fost dat afara ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante apr0ape_om apr0ape_om Buna ziua , as dori si eu o lamurire cu privire la o recuperare de creante. firma mea a prestat pentru o alta firma niste servicii , acestea au fost ... (vezi toată discuția)