avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Facturare servicii neincluse in codul CAEN
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Facturare servicii neincluse in codul CAEN

Buna ziua,

sunt inregistrat ca PFA cu norma de venit cu codul caen 8219 Activităţi de fotocopiere, de pregătire a documentelor şi alte activităţi specializate de secretariat.
Intrebarea mea este daca pot factura sau incheia contracte "prestari servicii grafica" sau "prestari servicii grafica documente" cu acest cod CAEN.
Daca nu este posibil (legal) care sunt repercursiunile daca facturez sau inchei un contract asa.


O zi buna.

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa onu77 onu77 Va rog un raspuns urgent.Doresc sa lucrez pe probleme de secretariat intr-un ONG.Se cere prestari de servicii cu PFA.Ce fel de PFA trebuie sa fac, ce sa trec ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii dintre un pfa si o institutie publica orianadiana orianadiana Buna ziua, un PFA - caen principal 7022 - activitati de consultanta pentru afaceri si management si caen secundar 7021, 7311 si 8211 incheie un contract de ... (vezi toată discuția)
Srl sau intreprindere individuala,pfa? Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Buna tuturor! Va rog foarte mult sa ma sfatuiti a.i sa gasesc cea mai convenabila si legala varianta cu SRL,II...?Nu am callitatea de expert contabil,sunt ... (vezi toată discuția)