avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA

Va rog un raspuns urgent.Doresc sa lucrez pe probleme de secretariat intr-un ONG.Se cere prestari de servicii cu PFA.Ce fel de PFA trebuie sa fac, ce sa trec la codul CAEN ?Programul este de 8ore/zi deci norma intreaga.Aveti un model de contract de astfel de prestari de sevicii?Pot trece in cod CAEN al PFA si servicii de contabilitate primara(sunt licentiat in economie)fara a fi membru CECAR??
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 09:46, 23 Martie 2012
Codul CAEN este 8219 - Activitati de fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat.
Ca PFA nu puteti desfasurati activitate ca PFA. Se poate desfasura activitate in domeniul contabil ca salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 8219 alinafay_bv alinafay_bv O persoana fizica,absolvent de studii economice superioare, doreste sa deschida un PFA, cu cod CAEN 8219\\"Activitati de fotocopiere,pregatire a documentelor ... (vezi toată discuția)
facturare servicii neincluse in codul caen pocolstefan pocolstefan Buna ziua, sunt inregistrat ca PFA cu norma de venit cu codul caen 8219 Activităţi de fotocopiere, de pregătire a documentelor şi alte activităţi ... (vezi toată discuția)
Pfa - servicii administrative scorus69 scorus69 Buna ziua se poate deschide un PFA de depunere acte in numele unor persoane juridice la ONRC in baza unei delegatii sau procuri ? -daca da ce cod caen ... (vezi toată discuția)