avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL sau Intreprindere individuala,PFA?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL sau Intreprindere individuala,PFA?

Buna tuturor!

Va rog foarte mult sa ma sfatuiti a.i sa gasesc cea mai convenabila si legala varianta cu SRL,II...?Nu am callitatea de expert contabil,sunt doar economist cu specializarea contabilitate.Intrucat am ramas in relatii foarte bune cu patronul biroului de contabilitate din Italia(am plecat din motive obiective)dansul doreste acum o colaborare cu mine,care ar consta din inregistrari contabile, intocmirea si pregatirea anumitor documente(tip pontaje,facturi,CMR etc),bineinteles ca doreste factura+totul trebuie sa respecte legea.(Deci ar fi vorba de servicii intracomunitare).Ar fi util un SRL cu cod Caen 8211Activitati combinate de secretariat sau ... ?Multumesc anticipat,Angela
Ultima modificare: Joi, 28 Octombrie 2010
Angela Cerdeanu, Consultant resurse umane
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 15:10, 29 Octombrie 2010
Incheiati un contract de munca cu patronul italian pe firma lui.Puteti sa aveti calitatea de economist.
Ar fi util un SRL cu cod Caen 8211Activitati combinate de secretariat?

NU. Categoric NU.

Cel mai util din TOATE punctele de vedere, pt. dvs. este un PFA cu cod 8219 Activităţi de fotocopiere, de pregătire a documentelor şi alte activităţi specializate de secretariat

Atentie! Alegeti impozitarea pe baza de norma de venit.

Alberto Kurtyan
Multumesc,dar patronul italian nu doreste pe firma lui sa imi incheie un ctr de munca,pt dansul sunt costuri /cheltuieli mult mai mari (in acest caz).Trebuie ca totul sa fie legal si deci trebuie ca de aici ,din Romania ,sa gasesc solutia optima.
Atunci urmati sfaturile colegului de mai sus. Ideea era sa aveti vechime in profesia de economist, de care odata aveti nevoie pentru a dobandi calitatea de expert contabil, odata nu, in functie de capriciile celor de la CECCAR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma pt intocmire acte auto anamaria25 anamaria25 Am un srl si as vrea sa fac si acte auto. Nu stiu ce autorizatii mi-ar trebui. Ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)
Contabilitatea pentru un srl ionela-bulfea ionela-bulfea Buna ziua, Pt un SRL cu cod CAEN 8219 Activitati de fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat, contabilitatea se ... (vezi toată discuția)
Cod caen 8219 alinafay_bv alinafay_bv O persoana fizica,absolvent de studii economice superioare, doreste sa deschida un PFA, cu cod CAEN 8219\\"Activitati de fotocopiere,pregatire a documentelor ... (vezi toată discuția)