avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Masura 141
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Masura 141

Buna ziua. Am depus in sesiunea de anul trecut 2011 un proiect pt finantare europeana pt apicultura. De curand am primit o notificare ca sunt selectata pentru finantare si ca treb sa ma prezint la oficiul judetean de plati pt dezvoltare rurala si pescuit sa semnez decizia de finantare.Trebuie sa semnez mai intai aceasta decizie si apoi sa ma autorizez??Am o intreprindere individuala dar cu alta activitate... stie cineva daca pot adauga la aceasta I.I inca un domeniu de activitate(apicultura), sa ma autorizez sau trebuie sa-mi deschid un nou PF sau I.I???care ar fi pasii? va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:30, 2 Februarie 2012
Nu. Inregistrati-va ca pfa sau adaugati codul caen necesar la ii si apoi semnati decizia. Trebuie sa duceti la ei dovada inregistrarii, copie de pe contul bancar deschis pe pfa(ii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 44/2008 - schimbarea statutului juridic loregina loregina Am un PF din ianuarie 2008 și vreau să-l modific în întreprindere individuală după OUG 44/2008. Cum procedez? Trebuie să merg la primărie sau la ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - magazin mixt: autorizatii necesare? gabi 27 gabi 27 Imi deschid o intreprindere indiv. pt un magazin mixt;de ce autorizatii si avize am nevoie?:-/ (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid un magazin YONIKA YONIKA Salutare, tuturor! am nevoie de niste sfaturi..vreau sa-mi deschid un magazin in curte,sa zicem magazin mixt.Ce trebuie sa fac?cat m-ar costa?cum optez,pot sa ... (vezi toată discuția)