avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale adaugare caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

adaugare caen

vreau sa-mi schimb activitatea si ma intereseaza cam cat ma costa sa mai adaug un caen secundar si cat ma costa sa schimb si denumirea societatii. Pt ca in cateva saptamani vreau sa activez sub alta forma.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 16:02, 8 Februarie 2012
In principiu va costa ca si cum ati infiinta o societate noua.
La Registrul Comertului, in jur 500-600 lei.
Trebuie facuta rezervare de nume la O.R.C. (65-70 lei), reactualizat Actul constitutiv (in functie de cine il intocmeste - 100-200 lei) si sa schimbati certificatul de inmatriculare.
Asociatul/asociatii hotarasc adaugarea de noi activitati, autorizarea lor si schimbarea denumirii societatii.
Ca timp, dupa noile modificari, dureaza cam 3 zile.
Schimbare denumire societate - este necesara rezervarea de denumire - 64 lei. Ca urmare a schimbarii denumirii se vor preschimba: certificatul de inregistrare si certificatele constatatoare. Costuri aproximative (fara rezervare) aprox. 400 lei. Aceasta suma variaza in functie de cate certificate constatatoare aveti (pentru activitati la sediu, in afara sediului, puncte de lucru etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala anonim anonim salut, vreau si eu sa infiintez o soc. comerciala si ma intereseaza cam care ar fi taxele pe care trebuie sa le primesc, adicatelea tot ce trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Ajutor ContSters236592 ContSters236592 Schim sediul social si redactez decizia AGA. In decizia AGA am specificat ca hotarasc 1. (schimbare sediu social). Pentru a mai adauga 3 coduri CAEN in actul ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire societate comerciala si cod caen andreea20ro andreea20ro Buna ziua,doresc sa schimb denumirea unei societati comerciale si activitatea principala a firmei cu alt domeniu de activitate.poate cineva sa imi explice ce ... (vezi toată discuția)