avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... daune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

daune

buna ziua.se pot acorda daune in cazul in care am fost debransat in mijlocul iernii de la reteua de apa rece pentru neplata asa ziselor reglari care stim ca sunt abuzive si ilegale? daca da ce fel de daune pot cere si in baza carui articol de lege?va multumesc
Cel mai recent răspuns: andreea_ste , utilizator 18:21, 10 Februarie 2012
Atâta vreme cât dv.stră aveţi datorii, nu puteţi cere despăgubiri. Dacă sunteţi nemulţumit de sumele solicitate, vă judecati cu firma respectivă şi obţineţi o hotărâre in sensul că sumele solicitate nu sunt legale, sunt abuzive sau ce solicitaţi dv.stră. Dacă există factură, datorii necontestate, somatii şi toate cele, atunci ei pot proceda la debransare liniştiţi.
Am mai fost dat in judecata pt neplata acestor pierderi iar instanta mi a dat castig de cauza recunoscand caracterul ilegal si abuziv al acestor datorii.acum nu am mai fost chemat in instanta deoarece cei de la apa stiau ca aceste datorii sunt stabilite in mod abuziv si astfel au trecut direct la debransare, eu platesc lunar doar ceea ce este inregistrat pe apometrul individual instalat in apartament.In luna ianuarie am fost debransat iar acum sunt nevoit sa car apa de la un izvor.mi se pare normal sa cer despagubiri atata timp cat am platit la zi toata cantitatea de apa inregistrata de apometrul individuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa trasa separat- modalitate de aparare impotriva abuzurilor CristianTudose CristianTudose Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Locuiesc in orasul Tg Frumos, jud Iasi.Blocul nostru are o singura scara.Toti locatarii au apa trasa ... (vezi toată discuția)
Despre pierderile de acm(apa calda menajera)... ndan57 ndan57 :sorry:firesc este sa nu se impute si celor cu CT si chiar celor debransati de la sistemul centralizat. In cadrul asociatiei o persoana care implemenreaza un ... (vezi toată discuția)
Ajutor motandegalati motandegalati buna ziua as dori daca se poate sa ma ajute cineva,sunt dat in judecata de asociatia unde locuiesc pentru neplatata intretineri,recunosc ca sunt dator dar ... (vezi toată discuția)