Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere Dacie

Poate un avocat sa ma reprezinte intr-o actiune judecatoreasca pentru radierea unei Dacii ?

Am un act de vanzare/cumparare "de mana" Cumparatorul nu mai e de gasit.
Cel mai recent răspuns: paul1957 , utilizator 15:00, 6 Noiembrie 2008
Bineinteles. Actiunea care trebuie introdusa pe rolul instantei de judecata este aceea de actiune in constatare, in sensul ca solicitati instantei de judecata sa pronunte o hotarare prin care sa constate ca dumneavoastra nu mai sunteti proprietarul autoturismului - potrivit chitantei de mana pe care ati intocmit-o cu paratul - respectiv Cumparatorul. Hotararea pronuntata de instanta tine loc de act autentic de vanzare-cumparare, cu care ulterior va veti duce la Administratia Financiara pentru a va scoate din evidentele lor pentru a nu mai plati impozit.
OK,

Hai sa incepem!

Ce trebuie sa fac?
Cat ma costa si cat dureaza?

Paul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto cu chitanta de mana serbangh serbangh In urma cu 12 ani am vandut un autoturism. La vanzare am incheiat o chitanta de mana si am scris pe talon data tranzactiei, urmand ca in termen de 2 saptamani ... (vezi toată discuția)
Actiune pentru radierea unui autoturism nicoleta74 nicoleta74 Buna seara! Am o problema pe care, in acest moment, nu vad cum sa o rezolv. Concret, am vandut in luna mai 2008 un autoturism, am incheiat contract de v-c si ... (vezi toată discuția)
Radire masine vanduta la care nu am numere sau talon elidabea elidabea am si eu o problema: acum cativa ani am avut o dacie pe care i-am vandut-o cumnatului meu, el i-a vandut-o altui cumnat care l-a randul lui a vandut-o ... (vezi toată discuția)