avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort neprezentare la proces
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort neprezentare la proces

daca nu semnez citatia de divort venita in mod repetat la interval de 3 luni si nu ma prezint ca parat,ce se poate intampla? mentionez ca nu avem bunuri comune sau copii
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2012
claudiu-iulian, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:45, 16 Februarie 2012
Se va amana procesul pana in momentul in care instanta va constata citarea partii si dupa aceea se va judeca in lipsa.
Cel mai probabil judecatorul va dispune si citarea dumneavoastra prin publicitate, la usa Consiliului local din localitatea dumneavoastra de domiciliu si la usa instantei. Dupa indeplinirea acestor formalitati, dosarul se va judeca si in lipsa dumneavoastra.
De ce nu semnati, nu doriţi să divortati? Dacă semnati citatia procesul poate continua şi in lipsa d .stră şi nu sunteţi obligat să vă prezentaţi. ªi dacă nu semnati, agentul procedural poate afişa citatia. Nu păţiţi nimic dar cred că ar trebui să daţi dovadă de respect faţă de instanţa şi să cooperaţi la soluţionarea cauzei. Dacă nu sunteţi de acord, mergeţi şi apăraţi.vă, dacă sunteţi de acord cu divorţul spuneţi că sunteţi de acord şi nu doriţi să vă prezentaţi in faţa instanţei.
nu detin suficente informati pe acesta tema,ce reprezinta(momentul in care instanta va constata citarea partii)
Că aţi semnat citatia şi aveţi cunoştiinţă de proces.

Alte discuții în legătură

Divort fara prezentare de martori lianatif lianatif Sunt intr-o situatie destul de ciudata..... doreesc sa inaintez aciunea de divort dar cealalta parte nu se prezinta la proces si mai mult decat atat nu am ... (vezi toată discuția)
Citatie barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Daca o citatie a fost trimisa la o adresa mai veche a unei firme, insa curierul judecatoresc a gasit adresa corecta si a trecut-o in citatie, iar in dreptul ei ... (vezi toată discuția)
Citarea inculpatului.......... ContSters83008 ContSters83008 \"X\" = inculpat; \"Z\" = localitatea unde \"x\" a savarsit fapta, diferita de localitatea de domiciliu a lui \"x\" - Citatia 1 - sa afist citatia la ... (vezi toată discuția)