avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca nu am platit impozitul pe masina plata alocatiei ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca nu am platit impozitul pe masina plata alocatiei se suspenda?

daca nu am platit impozitul pt.masina pe anul 2012 statul imi poate opri alocatia copilului? de si au trecut abia doua luni din anul 2012? stiu ca pot plati pana la sfarsitul anului esalonat. multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:23, 18 Februarie 2012
Nu se refera la impozitul datorat pentru 2012.
este vorba de imopzite restante, nu cele datorate in anul 2012
@ marcoinger_85

1. Legea prevede ca aceasta dispozitie se aplica Incepand cu anul 2012.

2. Neachitarea obligatiilor legale fata de bugetele locale conduce la suspendarea pe o perioada de 5 luni a drepturilor prevazute de prezenta ordonanta de urgenta, incepand cu drepturile aferente lunii februarie





~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea indemnizatiei pentru cresterea copilului? carmenred carmenred potrivit noilor reglementari,statul poate suspenda ajutoarele catre persoanele fizice care au datorii.intrebarea mea este urmatoarea:am o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Despre impozit ContSters239669 ContSters239669 buna ziua.sotul meu are un impozit la o masina ne platit de multi ani.eu imi platesc impozitul la casa si masina proprie,acum sunt in concediu postnatal.am ... (vezi toată discuția)
Decizie de suspendare a platii indemnizatiei ccc pentru datorii la bugetul local lavinia_radu lavinia_radu Beneficiez de indemnizatie crestere copil, insa la data de 31 ianuarie 2012 mai aveam de plata 470 ron impozit restant pe care l-am platit pe data de 6 ... (vezi toată discuția)