avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Rectificativa 112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Rectificativa 112

Revin cu o intrebare. In rectificativa 112 daca am gresit numai casa de sanatate, declaratia contine toate datele ca cea initiala? Multumesc
Cel mai recent răspuns: karmem , utilizator 10:27, 17 August 2012
Declaratia 112 rectificativa se intocmeste pe acelasi model de formular ca si declaratia initiala, cea care se corecteaza, Completati toate datele si informatiile prevazute de formular, inclusiv cele care nu difera fata de declaratia initiala.
Bifati cu X casuta aflata pe prima pagina a formularului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Multumesc
buna ziua! practic declaratia rectificativa o anuleaza pe cea initiala? daca am diferenta de plata 8 lei fata de cea initiala, ce majorari am?cat % pe zi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari si d112 simoalin simoalin Am urmatoarea situatie: Asociatie de Proprietari (Bucuresti) din 2000, isi platesc darile catre stat (aferente angajatilor cu mandat, conventie civila, etc) ... (vezi toată discuția)
Declaratie rectificativa la 112 aivilale aivilale Buna ziua ,va rog sa ma ajutati sa fac o rectificare la declaratia 112 , am declarat eronat impozitul .Cum procedez mai fac o declratie ? Multumesc . (vezi toată discuția)
Contract de munca cu nume gresit CARMEN-ADELA CARMEN-ADELA Angajatorul mi-a inregistrat numele gresit la angajare.Acum a facut corectia in Revisal.Intrebarea mea este daca trebuie sa trimita declaratii rectificative ... (vezi toată discuția)