avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... abonament tel. mobil
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

abonament tel. mobil

In urma decesului tatalui am ramas cu 2 abonamente de telefonie mobila (org) , pe numele lui, care sunt aproape de finalul contractului. Daca nu le mai platesc ce se poate intampla.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:49, 19 Februarie 2012
depinde ce scrie in contract, in mod normal ele se fac :intuitu personae" adica sunt valabile doar p timpul vietii posesorului.
Contractul inceteaza in caz de deces al titularului. Luati legatura cu reprezentantii firmei, sa aveti copie de pe certificatul de deces. Veti plati toate sumele datorate pana la data decesului.
Ultima modificare: Duminică, 19 Februarie 2012
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns urgent marrra marrra tatal meu a decedat in 2008 avea abonament la orange din cauza boli si a lipsei de bani am ramas in urma cu plata 2 luni la scurt timp a decedat am fost am ... (vezi toată discuția)
Contract de intretire. vasile 2 vasile 2 Contractul de intretinere cu uzufruct viager poate fi atacat ? La notariat ni s-a spus caci contractul poate fi atacat de persoana din intretinere, iar dupa ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefon in caz de deces devilrebecca devilrebecca Buna ziua, as avea nevoie de un pic de ajutor. Bunicul meu a avut un abonament la o firma de telefonie ( telefon fix). Acum cateva luni din pacate a ... (vezi toată discuția)