avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... va rog sa ma ajutati cu un raspuns urgent
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

va rog sa ma ajutati cu un raspuns urgent

tatal meu a decedat in 2008 avea abonament la orange din cauza boli si a lipsei de bani am ramas in urma cu plata 2 luni la scurt timp a decedat am fost am anuntat decesul la orange cu copie dupa deces am completat si o cerere si am dat bani pe o luna care eram in urma ramanand sa mai dam 180lei nu am mai avut acei bani si nu au trimes nici un fel de sesizare sau notificare care sa ne dea de gandit ca am fi obligati noi copii sa platim iar acum pana in sarbatori ne trezim dupa mai bine de 2 ani cu o notificare de laEOS KSI ROMANIA SRLca avem de datorat urgent debitu de 180 lei +214penalizari+401reziliere noi nu avem acei bani intrebarea mea este daca tata a decedat noi copii suntem obligati sa platim si de ce ACUM ?CE SE POATE INTAMPLA DACA NU DAM BANI
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 07:30, 8 Decembrie 2010
In calitate de mostenitori ai defunctului debitor sunteti obligat sa achitati suma
Daca ati acceptat masa succesorala,pe cale de consecinta ati acceptat activul si respectiv si pasivul=datoriile
Recuperatorul,cu scopul legitim recuperare debit poate desfasura procedura executarii silite impotriva bunurilor dvs mobile/imobile /conturi bancare/drepturi de natura salariala
~ Conținut șters la cerere ~
da, mai negociati cu ei, macar la taxa aia de reziliere.
trebuia sa stiti de la inceput ca, il calitatea de mostenitori va trebui sa platiti, cel mai probabil nu va.ti ocupat atunci si abonamentul nu a fost inchis din cauza decesului ci pt neplata.
trebuia sa cereti atunci de la orange o adresa scrisa, asa nu aveti confirmarea faptului ca au inregistrat acel certificat.
Chiar daca au cesionat creanta asupra abonamentului pe care l-a detinut defunctul, unei societati de recuperare debite, nu cred ca, ar fi cu totul inutil un dialog cu reprezentantii companiei de telefonie mobila. Incercati sa faceti acest demers, cu toate ca, a trecut destul de mult timp de la decesul tatalui dvs, care a fost titular de abonament. :O
marrra a scris:

tatal meu a decedat in 2008 avea abonament la orange din cauza boli si a lipsei de bani am ramas in urma cu plata 2 luni la scurt timp a decedat am fost am anuntat decesul la orange cu copie dupa deces am completat si o cerere si am dat bani pe o luna care eram in urma ramanand sa mai dam 180lei nu am mai avut acei bani si nu au trimes nici un fel de sesizare sau notificare care sa ne dea de gandit ca am fi obligati noi copii sa platim iar acum pana in sarbatori ne trezim dupa mai bine de 2 ani cu o notificare de laEOS KSI ROMANIA SRLca avem de datorat urgent:)) debitu de 180 lei +214penalizari+401reziliere noi nu avem acei bani intrebarea mea este daca tata a decedat noi copii suntem obligati sa platim si de ce ACUM ?CE SE POATE INTAMPLA DACA NU DAM BANI

penalizari? taxa reziliere? pai decedatu' a intarziat si a reziliat contractul ca asa "a vrut" el?:stunned: ...
ingnorati-i cu desavarsire, escroci ordinari... n-au ce sa faca, decat sa umble cu "bau-bau"-ri, ca poate-poate mai "ciup" ceva...
B-)

Ultima modificare: Miercuri, 8 Decembrie 2010
ContSters123067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom Magdalena123456 Magdalena123456 Bună ziua. Cum pot să reziliez un contract Telekom dacă proprietarul (tatăl meu) a decedat? Trebuie să plătesc taxa de reziliere pentru reziliere ... (vezi toată discuția)
Eos ksi si orange - trimitere in instanta/executie judecatoreasca magic2015 magic2015 Buna ziua, Apelez aici in speranta ca cineva ma poate ajuta cu cateva clarificari Am facut un abonament la Orange in luna Mai 2004 si intre timp am ... (vezi toată discuția)
Legalitate preaviz contract servicii- titular decedat tatal meu ... MAYA2 MAYA2 Legalitate preaviz contract servicii- titular decedat. Tatal meu a detinut un contract de telefonie fixa Telekom, preluat ulterior, in 2021, de Orange. ... (vezi toată discuția)