avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... bilant pe 2011
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

bilant pe 2011

Buna ziua !
sunt un SRL cu o cifra de afaceri foarte mica, am intocmit bilantul pentru 2011-formular 10;20;30;40 . Am validat situatiile precizate , am listat notele si toate declaratiile dar nu am posibilitatea sa le scanez si sa le arhivez.
Precizez ca am depus aceste situatii la ghiseu dar mi s-a spus ca nu se vor lua in considerare cata vreme nu am pe CD si acea arhiva zip . Am primit numar de inregistrare de la ghiseu .
In acest caz cum pot sa verific pe portalul ANAF daca a fost preluat bilantul sau nu .
Si de asemeni vreau sa-mi spuneti daca am depus la ghiseu este obligatorie acea arhiva zip?
Va multumesc si astept sa ma lamuriti .


Cel mai recent răspuns: iuganum , utilizator 12:04, 22 Februarie 2012
cititi cu atentie:
[ link extern ]
fara arhiva zip cu documentele legala scanate nu va primesc bilantul.
Nu aveti unde verifica preluarea bilantului atata timp cat acesta a fost predat incomplet de catre Dvs. Depuneti si CD-ul si fisierele arhivate ale anexelor , mergeti cu numarul de inregistrare care v-a fost dat si rugati sa vi le prelucreze.

:offtopic:
Consultantii acorda raspunsuri, in masura timpului liber pe care il au la dispozitie. Calitatea raspunsurilor o apreciati Dvs., apropo' de mesajul pe care tocmai vi l-am sters.
G.M.
Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant 2011 ion g ion g pentru a transmite bilantul online trebuie scanat si bilantul sau numai anexele? daca numai anexele atunci nu avem semnatura la intocmit. in situatia in care ... (vezi toată discuția)
Bilant 31.12.2011 BICOS BICOS Concret de ce anume trebuie sa fie insotit bilantul? ca sa folosesti semnatura electronica , cine trebuie sa o detina, contabilul sau societatea care depune ... (vezi toată discuția)
Eroare la bilant 2011 Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Am depus la ghiseu bilantul si imi da eroare la denumire.Nu mi-a sters ghilimele din denumirea societatii.In acest caz cu ce trebuie sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)