Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

dupa divort casa personala se poate vinde dc. copilul e la sotie
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 14:49, 21 Februarie 2012
Cum a fost dobândită casa ? Înainte, sau în timpul căsătoriei ?

Dacă a fost dobândită înainte, sau dacă a fost dobândită în timpul căsătoriei prin moştenire sau donaţie, e bun propriu şi se poate vinde.

Dacă a fost cumpărată în timpul căsătoriei, e bun comun şi trebuie făcut partajul.
Daca este casa personala a dvs., da se poate trece la partajarea ei!!SUCCES!
casa a fost dobandita inainte de casatorie,dar faftul sa sunt divortat ,fetita nu ma incurca dc. vreau sa o vand,fetita e la sotie
Puteţi să o vindeţi fără nici un fel de problemă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare imobil între soți. este aceasta o soluție pentru ca imobilul să ajungă în final doar la copilul din a doua căsătorie? liabali liabali Buna ziua, vreau sa știu dc se poate sa vândă soțul meu partea lui din casa , mie, soției. Mai are un copil din alta căsătorie și vrem ca sa rămână ... (vezi toată discuția)
Mostenire Valentinablo Valentinablo Buna ziua Am un apartament 2 cam mostenire de la parinti dobandit inaintea casatoriei, sotul are si el un apartament cu 3 cam primit mostenire in timpul ... (vezi toată discuția)
Bunuri dobandite in timpul casatoriei LoredanaP LoredanaP Buna ziua, Sora mea are o casa pe care a cumparat-o in parte cu banii de pe o garsoniera - aceasta garsoniera a fost a mamei mele - vinderea garsonierei si ... (vezi toată discuția)