avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... leasing- contract reziliat pt neplata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

leasing- contract reziliat pt neplata

buna ziua am o intrebare o cunostiinta are cateva masini in leasing ,a platit la timp ratele o perioada dar de cand cu criza a trait numai din amanari de plata ,a avut o amanare de plata de curand si in ziua respectiva trebuia sa plateasca o suma de 4000 ron insa nu a putut plati decat 3500ron,a sunat pt confirmarea platii si a anuntat ca va plati in urmat zile si diferenta ,dupa doar 3 zile de la incident a pus si diferenta de suma insa din pacate cei de la leasing au zis ca este prea tarziu si faptul ca contractele au fost reziliate,si ca i-au trimis o notificare pe mail ,intrebarea mea este ce se poate face ?o vor chema la reconciliere credeti ca este posibil?
Cel mai recent răspuns: Adriana Vasilescu , Contabil 15:46, 21 Februarie 2012
Sa incerce sa i-a legatura cu cei de la societatea de leasing. Este posibila o intelegere intre parti. In cazul in care situatia este asa cum o prezentati...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut intre 2 persoane fizice, garantie masina in leasing. ContSters116684 ContSters116684 Buna ziua, Este primul meu post aici si am rugamintea sa fiu sfatuit intr-o problema. Mi se cere imprumut o suma de bani de catre cineva cu urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Reactivare contractului de leasing reziliat - este posibila? radu.popa radu.popa Buna ziua Este posibila reactivarea unui contract de leasing auto, ajuns in faza executarii silite? Reactivarea - dupa plata la zi a restantelor / ... (vezi toată discuția)
Dauna totala alexutu alexutu Buna seara! Am fost implicat intr-un accident de circulatie din care a rezultat avarierea autoturismului meu si ranirea sotiei vinovat fiind un taximetrist ... (vezi toată discuția)