Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata partiala

Buna ziua - ma intereseaza daca tatal meu nascut in luna 06 anul 1950 , cu stagiul de cotizare 28 ani poate solicita pensionare anticipata sau anticipat partial , anul acesta ( deocamdata e angajat ). Multumesc pentru raspunsuri .
Cel mai recent răspuns: Valentin Mester , utilizator 14:39, 22 Februarie 2012
Nu indeplineste conditia de stagiu complet de contributie de 35 ani Pensie pt.limita de varsta in iunie 2015,cand implineste 65 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data iesirii la pensie CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I Buna ziua , ma bate tatal meu la cap sa ma interesez daca nascut in 1960 cu 30 de ani si 2 luni vechime in campul muncii din care 16 ani si 6 luni lucrati in ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia la dreptul de pensie flory_a42 flory_a42 Tatal meu este nascut pe 05.01.1952,are perioada contributiva 23 ani,10 luni si 13 zile,perioada necontributiva(stagiul militar) 1 an,4 luni si 2 zile,deci un ... (vezi toată discuția)
Pensie de varsta robertaarmena robertaarmena Buna ziua! Tatal meu implineste 60 de ani i septembrie anul acesta;are 39 de ani si 2 luni stagiul de cotizare ,fara nici o grupa; Cand poate iesi cel mai ... (vezi toată discuția)