Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

anulare procura

Buna ziua ! in urma cu 4 luni am facut o procura precum ca sunt deacord ca persoana care i-am vandut o masina sa poata circula un an de zile pe numele meu fara sa o imatriculeze pe numele lui, printr-un notar public. Acum datorita unor neintelegeri , vreau sa anulez procura. Cum trebuie sa procedez? Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 16:50, 24 Februarie 2012
Tot la notar se face anularea procurii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare procura bulgaria, posibil??!!! freeusernet freeusernet Buna ziua , am o problema legata de o masina inmatriculata in bulgaria , sper ca cineva sa ma lamureasca pt ca cei de la politie nu cred ca o pot face ... (vezi toată discuția)
Nu vrea sa-mi dea actele masinii iana_adriana iana_adriana Buna seara ..am si eu o problema...am avut o masina pe numele meu pe care am cedat-o cuiva prin procura vanzare...masina respectiva a fost preluata de la un ... (vezi toată discuția)
Vanatoarea abuziva a masinilor "bulgaresti" de catre politia rutiera inceputa din 18 ianuarie motorcod motorcod Din data de 18 ianuarie, o ordonanta interna a politiei rutiere s-a dat catre agenti pentru a "vana" orice vehicol cu numere de bulgaria ce circula pe ... (vezi toată discuția)