avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SUSPENDARE CONTRACT - PRELUNGIRE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SUSPENDARE CONTRACT - PRELUNGIRE

Buna ziua, am o situatie in care unui angajat ii inceteaza perioada de suspendare a contractului maine, 03.03.2012, zi nelucratoare. Perioada de suspendare se va mai prelungi cu inca o luna, tot pentru Concediu fara plata. Cand voi trimite in REVISAL aceasta prelungire? Pot sa o trimit de astazi?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:17, 23 Aprilie 2012
Da, puteti trimite astazi prelungirea suspendarii c.i.m. ...
Atentie !
Nu uitati sa intocmiti act aditional pentru prelungirea suspendarii CIM-ului, noua suspendare sa fie in interiorul datei de 03.03.3012, iar pe Revisal astazi este ultima zi cand mai puteti sa efectuati modificarea suspendarii CIM-ului.
saamy a scris:

...., iar pe Revisal astazi este ultima zi cand mai puteti sa efectuati modificarea suspendarii CIM-ului.


De unde aiti dedus dvs ca acesta este termenul de prelungire a suspendarii ? ... HG nr.500/2011 prevede alt termen ...

Termenul este de 20 de zile de la data suspendarii. Fiind zi nelucratoare data de 03.03.2012, nu eram sigura cand se trimite operarea in REVISAL? Astazi 02.03.2012 sau luni, 05.03.2012?
Sanatate multa va doresc! Si multumesc pentru raspunsuri.
20 zile lucratoare ... scuze

Alte discuții în legătură

Concediu medical dupa concediu crestere copil anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o salariata caruia ii inceteaza ccc in data de 3 martie 2012, incepand cu 4 martie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Data reluarii activitatii si incetare cim cf art. 55, lit. b) codul muncii dupa ccc Bubinubi Bubinubi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarele probleme privind reluarea activitatii dupa CCC, si depunerea demisiei cf. 55 b CM: Pe data de 02.03.2012, ... (vezi toată discuția)
Urgent - cim perioada determinata care expira duminica cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va rog mult de tot sa ma lamuriti in urmatoarea problema: am un cim care expira duminica, si doresc sa-i fac prelungire. Cum se opereaza in ... (vezi toată discuția)