avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1520 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită mai cresc majorarile si penalitatile in aceasta ...
Discuție deschisă în Executare silită

mai cresc majorarile si penalitatile in aceasta situatie...?!

Pentru datorii catre CASS, s-a emis titlul executor si a inceput sa curga poprirea pe pensia debitorului. Aici sunt incluse datoria, majorarile, penalitatile, chelt. de judecata, de poprire etc in total suma de " X" RON.
Stingerea datoriei de X ron se va face in aprox 18 luni.
Intrebare: in acest interval de 18 luni, suma X ramane aceeasi, sau creste (majoarari la majorari ?!)
Mentionez ca suma X cuprinsa in titlul executor cuprinde toata perioada cat debitorul nu a platit, acesta nu a mai desfasurat activitati independente dupa termenul cuprins in titlu.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Dumitru DASCÃLU , Avocat 20:41, 4 Martie 2012
Se achita suma dispusa de instanta de judecata
nu vor curge dobanzi la dobanzi,. însă
din pensie vi se va popri mai intai sume pentru stingerea debitului principal
vor curge dobanzi la debitului principal, numai pana la achitarea acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare judecatoreasca nelush nelush Mi s-a p[us o poprire pe pensie in urma unui litigiu de munca ( am pierdut procesul si a tyrebuit sa platesc chelt de judecata ). Deoarece era vorba in urma ... (vezi toată discuția)
Se mai aplica penalitati si dobanzi dupa radierea pfa? tzitzi tzitzi Buna ziua. Am avut un PFA din 2006, radiat in iunie 2010. Nu am platit cuantumul total al impozitelor datorate, s-au cumulat majorari si acum am poprire pusa ... (vezi toată discuția)
Executare silita apeiron2 apeiron2 Daca sunt excuta silit si deja platesc in urma popririi pe salar de doi ani, suma pe care trebuie sa o achit este cea evidentiata de instanta , sau la aceasta ... (vezi toată discuția)