avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... bar la parterul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

bar la parterul blocului

As dori sa va adresez o intrebare deoarece la parterul blocului meu a aparut peste noapte un bar fara ca locatarii din bloc sa fie măcar întrebaţi daca sunt de acord sau nu.Din cate ştiu pentru funcţionarea unei firme la parterul unui bloc se cere acordul tuturor locatarilor. Administratorii barului au facut o lista cu semnaturi false deoarece apar semnaturi ale unor vecini care sunt plecati in strainatate de multi ani iar apartamentele sunt nelocuite. Din cate am auzit primaria a refuzat sa elibereze autorizatie de functionare dar barul isi continua activitatea pana la ore tîrzii in noapte fiind nevoiţi sa auzim tot felul de injuraturi si certuri intre cei ce frecventează aceste bar. Doresc sa stiu unde pot face sesizari ca la politie am mers si au spus ca nu e problema lor vis-à-vis de autorizatie. Cum poate fi inchis acest bar? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 00:46, 7 Martie 2012
Precizati concret statutul spatiului in care isi desfasoara activitatea barul,pentru ca sunt situatii disticte cand spatiul are destinatia de locuit sau este spatiu comercial
Sesizati oficial Directia Corp Control din primarie
Pai sesizati autoritatile dupa atributiunile lor. Politia nu emite avize de functionare sau autorizatii, asa ca ati gresit adresantul.,
Sesizati primaria, inspectoratul de sanatate publica, garda de mediu si politia dar in primul rand pentru ca va deranjeza zgomotul si poluarea produsa de functionarea acestui bar.
Pentru toti ceilalti, in afara de politie, amintiti si de faptul ca nu au solicitat acordul proprietarilor, pentru ca acestia au eliberat avize si autorizatii de functionare. Politia trebuie sa vegheze la respectare ordinii si linistei publice si in acest sens trebuie sesizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restaurant la parter fara semnaturi de la asociatia de locatari bogdan2783 bogdan2783 Buna ziua, La parterul blocului s-a deschis un restaurant, care din cate am inteles de la politie are autorizatie de functionare de la primarie. Totusi ... (vezi toată discuția)
Acordul locatarilor pt. eliberarea autorizatiei de functionare pt magazin non stop di nimediata vecinate a unui bloc neagudanion neagudanion Un magazin non stop si /sau bar-restaurant aflat in imediata proximitate a unui bloc de locuit ( 7-10 m) pe domeniul public . Are nevoie de acordul ... (vezi toată discuția)
Semnaturile de care am nevoie - spatiu comercial oana30oana oana30oana intr un bloc de 16 apartamente ,la parter am un bar .din aceste 16 ap.,am semnaturile a 14 locatari,2 nu vor sa semneze,iar in stanga si in dreapta am spatii ... (vezi toată discuția)