avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este adresa Tribunalul Bucuresti- Sectia a- VII - ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este adresa Tribunalul Bucuresti- Sectia a- VII - a Conflicte de munca si asigurari sociale

Care este adresa Tribunalul Bucuresti- Sectia a- VII - a Conflicte de munca si asigurari sociale ?
Unde este localizat?
Cum se poate ajunge acolo?
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 18:53, 7 Martie 2012
Sediul Tribunalului Bucureşti se află în Bulevardul Unirii nr.37, sectorul 3, cod poştal 030823 .. de la magazinul Unirea o statie de autobuz spre Pta Alba Iulia....este vorba despre sectia a VIII-a si nu a VII-a...
Intraţi pe portalul instanţelor de judecată, alegeţi de pe hartă tribunalul bucureşti, contact şi acolo veţi găsi adresa. Sau tastati pe google tribunalul bucureşti, contact şi colo veţi găsi adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost concediat conf. legii 53/2003 art. 65 mellastefania mellastefania consider ca s a facut o nedreptate in aceasta firma sunt mai multe posturi de sofer eu am categ b c e impreuna cu un alt coleg cu aceiasi categorie am fost ... (vezi toată discuția)
Contestare la decizia de sanctionare dana4_dan dana4_dan Buna seara, Am primit decizia de sanctoinare cu avetisment scris pentru abatere disciplinara.As dorii sa fac contestare la decizia de sanctionare. Eu locuiesc ... (vezi toată discuția)
Revin cu o completare la întrebarea mea anterioară: _unde se ... Vlad vasilica Vlad vasilica Revin cu o completare la întrebarea mea anterioară: _unde se găseste Instanța Judecătorească Competentă, pentru contestarea Deciziei de pensionare? ... (vezi toată discuția)