avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Revin cu o completare la întrebarea mea anterioară: ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Revin cu o completare la întrebarea mea anterioară: _unde se ...

Revin cu o completare la întrebarea mea anterioară:
_unde se găseste Instanța Judecătorească Competentă, pentru contestarea Deciziei de pensionare? Locuiesc în București,sect 2 șos.
Colentina nr4 .
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:54, 29 August 2025
Tribunalul București.
Tribunalul Bucuresti - Secţia a VIII -a Conflicte De Muncă Şi Asigurări Sociale , B-dul Unirii, Nr. 37, Sector 3
date contact
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este adresa tribunalul bucuresti- sectia a- vii - a conflicte de munca si asigurari sociale benga112 benga112 Care este adresa Tribunalul Bucuresti- Sectia a- VII - a Conflicte de munca si asigurari sociale ? Unde este localizat? Cum se poate ajunge acolo? (vezi toată discuția)
Contestare la decizia de sanctionare dana4_dan dana4_dan Buna seara, Am primit decizia de sanctoinare cu avetisment scris pentru abatere disciplinara.As dorii sa fac contestare la decizia de sanctionare. Eu locuiesc ... (vezi toată discuția)
Am fost concediat conf. legii 53/2003 art. 65 mellastefania mellastefania consider ca s a facut o nedreptate in aceasta firma sunt mai multe posturi de sofer eu am categ b c e impreuna cu un alt coleg cu aceiasi categorie am fost ... (vezi toată discuția)