avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... masina prin credit auto poate fi inmatriculata in alta ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

masina prin credit auto poate fi inmatriculata in alta tara fara sa schimbe proprietarul?

Am o masina cumparata cu ajutorul unui credit auto de la BT la care inca platesc rate. De cava vreme sunt in Belgia iar legea ma obliga so inmatriculez aici.
Se stie ca la credit auto masina e pusa gaj fara deposedare deci nu poate fi vanduta, cartea de identitate a masinii fiind in posesia bancii.
Deci intrebarea este daca banca imi permite sa imi inmatriculez masina in Belgia?
Cel mai recent răspuns: damici , utilizator 21:58, 14 Martie 2012
La BT ai intrebat?
nu, nu am intrebat. cand am sa intreb vreau sa fiu pregatit.:) deocamdata sunt in Belgia.
as dori macar o parere legat de intrebarea mea. n-as vrea sa fac un drum in romania doar ca sa mi se spuna ca nu se poate.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte identitate mihaela zamfir mihaela zamfir buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urm speta: daca un client ce are credit auto la banca, dar nu a prezentat cartea de identitate a auto, isi poate vinde ... (vezi toată discuția)
Contract de gaj robertsega32 robertsega32 Avem o firma debitoare, ce nu mai reuseste sa isi plateasca datoriile. Ne-a oferit niste autoturisme in contul datoriei. NU prea vrem sa le luam, deocamdata, ... (vezi toată discuția)
Raspunsuri contradictorii, cine ma poate lamuri corect ??? multumesc !! narcisa_salbatica narcisa_salbatica Am adresat in repetate randuri diverse intrebari legate de urmatoarea speta: am instrainat o masina DOAR cu un contract de vanzare cumparare la notarul public; ... (vezi toată discuția)