avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... datorie mai veche
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

datorie mai veche

buna ziua ,am un prieten care trebuie sa-mi restituie o datorie mai veche si pentru siguranta el zice sa facem un contract de vanzare cumparare al unui autoturism la notar ....eu as dori sa intreb daca este valabil acel contract la notar sau trebuie obligatotiu sa megem la biroul de copiat acte,politie,impozit la primarie,RAR.... etc va multumesc
Cel mai recent răspuns: nicu_o , utilizator 20:21, 13 Martie 2012
este suficient .Nu am inteles insa, doriti sa va dea autoturismul in contul datoriei sau ca o garantie.daca va da autoturismul in contul datoriei, duceti-va la Rar, la politie ,la administratie etc.
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2012
Mariana D. , Avocat
doresc sa-mi dea autoturismul ca si garantie pana la restituire datoriei
Puteti constitui o ipoteca mobiliara asupra masinii. Mergeti la notar si apoi la AEGRM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite bancare Martonze Martonze Cum pot demonstra in instanta ca partea adversa are datorii la banci? Multumesc. (vezi toată discuția)
Cumparare autoturism pus gaj uttzza uttzza Am si eu o intrebare. O cunostinta a mea a cumparat un autoturism. Intre vanzator si cumparator s-a incheiat un contract de vanzare-cumparare. ... (vezi toată discuția)
Imprumut 10.000 euro - garantii ali18ro ali18ro buna ziua, vreau sa ajut un prieten cu un imprumut de 10.000 euro pentru 1 an de zile, fara dobanda, cu contract notarial, fara garantii. sotia lui nu vrea sa ... (vezi toată discuția)