avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Este nevoie de SRL in contractul de comodat?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Este nevoie de SRL in contractul de comodat?

Buna ziua,

Am gasit un model de contract de comodat pentru sediu social pentru un SRL Debutant (vedeti mai jos) care ma pune sa completez cu nume SRL, si sa specific ca e in curs de constituire. Dar cum el are statutul asta (in curs de constituire), nu am de unde sa stiu ce nume va avea SRL-ul, pentru ca eu voi face trei propuneri la ONRC. Este obligatoriu sa apara trecut SRL-ul in partea asta, cand sunt clarfificate doar partile contractului? La obiectul contractului, o sa specific ca este pt birou.

Va multumesc de raspuns!

Între părţile:
_______________, de cetăţenie română, domiciliat în Bucureşti, ......., în calitate de comodant, şi
S.C._______________S.R.L., persoană juridică română în curs de constituire cu sediul în Bucureşti, Str._______, nr._____, bl._____, sc.______, et._____, ap._____, sector____, reprezentată de Administrator______, de cetăţenie română, domiciliat în Bucureşti, Str....., în calitate de comodatar,

Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 18:08, 13 Martie 2012
luati rezervarea de nume...si apoi mergeti cu contractul de comodat gata completat ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model act aditional modificare salariu andreea_lazar andreea_lazar Buna ziuaimi puteti da un model de act aditional de marire salariu ? multumesc (vezi toată discuția)
Model de contract ianasamson ianasamson Buna, ma poate cineva ajuta cu un model de contract de imprumut banesc intre o persoana fizica si o persoana juridica cu indicarea unei persoane fizice in ... (vezi toată discuția)
Procedura legala de instiintare ..indiferent de conditiile contractuale petre32 petre32 Care este procedura legala de instiintare a unei persoane fizice catre o SC ...privind rezilierea unui contract....si ce lege reglementeaza/specifica acest ... (vezi toată discuția)