Buna ziua,
Mi-ar putea spune cineva ce urmari ar putea avea pt. cineva :"> inscrierea in cazierul fiscal ca persoana fizica a faptului ca este administrator si asociat al unei firme declarata inactiva?
Mentionez ca firma a fost dizolvata din oficiu iar acum declarata inactiva datorita nedepunerii situatiilor financiare.
S-a ajuns aici pt. ca cei doi asociati nu pot ajunge la nici o intelegere pentru radierea ei in conditiile legii.:">
Oare ce mai urmeaza dupa declararea inactivitatii?
:">
Multumesc,le-am citit,am inteles cum se face inscrierea si radierea dar tot nu stiu in ce moment al vietii m-as putea impiedica de faptul ca mi s-a inscris ceva in cazierul fiscal.Sunt pensionar si bolnav,imprumuturi nu mai fac,oricum la pensia mea nu mi-ar da nimeni,in ce alta situatie ar mai putea fi o problema?
Nu nu doresc sa mai desfasor nici o activitate economica. Ca persoana fizica,daca sunt pensionar si nu mai desfasor nici un fel de activitate unde m-as putea impiedica de inscrierea in cazierul fiscal a faptului ca firma la care sunt actionar si administrator este inactiva?
Dizolvare societate
oanalumi
Am un SRL din 2005, care nu a functionat decat o luna. Din 2008, de prin august, nu am mai depus balantele si bilanturile, care de altfel erau pe 0, (nu am ... (vezi toată discuția)