avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor cazier fiscal
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

cazier fiscal

Buna ziua,
Mi-ar putea spune cineva ce urmari ar putea avea pt. cineva :"> inscrierea in cazierul fiscal ca persoana fizica a faptului ca este administrator si asociat al unei firme declarata inactiva?
Mentionez ca firma a fost dizolvata din oficiu iar acum declarata inactiva datorita nedepunerii situatiilor financiare.
S-a ajuns aici pt. ca cei doi asociati nu pot ajunge la nici o intelegere pentru radierea ei in conditiile legii.:">
Oare ce mai urmeaza dupa declararea inactivitatii?
:">
Cel mai recent răspuns: drov , utilizator 21:55, 22 Martie 2012
Va recomand sa cititi acest articol si atasamentele din acesta.
www.avocatnet.ro/content/art...
Multumesc,le-am citit,am inteles cum se face inscrierea si radierea dar tot nu stiu in ce moment al vietii m-as putea impiedica de faptul ca mi s-a inscris ceva in cazierul fiscal.Sunt pensionar si bolnav,imprumuturi nu mai fac,oricum la pensia mea nu mi-ar da nimeni,in ce alta situatie ar mai putea fi o problema?
Ce doriti sa desfasurati de fapt? O activitate economica?
Nu nu doresc sa mai desfasor nici o activitate economica. Ca persoana fizica,daca sunt pensionar si nu mai desfasor nici un fel de activitate unde m-as putea impiedica de inscrierea in cazierul fiscal a faptului ca firma la care sunt actionar si administrator este inactiva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inactivitatea firmei Rodica Ciolca Rodica Ciolca Ce se intampla cu o societate comerciala care a fost declarata inactiva? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Dizolvare societate oanalumi oanalumi Am un SRL din 2005, care nu a functionat decat o luna. Din 2008, de prin august, nu am mai depus balantele si bilanturile, care de altfel erau pe 0, (nu am ... (vezi toată discuția)
Nedepunere declaratii societate suspendata peridot peridot Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in ce priveste situatia de mai jos. Am o societate infiintata in aug 2006 pe care nu am desfasurat nici un fel de ... (vezi toată discuția)