avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... incalcare proprietate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

incalcare proprietate

se considera incalcarea proprietatii daca repararea fatadei se face cu ajutorul unei schele suspendate si muncitorii nu pun piciorul pe pamant? Mentionez ca pozitia casei este in apropierea hotarului cam 10cm
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 19:12, 19 Martie 2012
Violarea de domiciliu consta in patrunderea fara drept, in orice mod, intr-o locuinta, incapere, dependinta sau loc imprejmuit tinand de acestea, fara consimtamantul persoanei care le foloseste. Chiar daca legiuitorul nu s-a gandit neaparat ca cineva ar patrunde in maniera descrisa de dvs, infractiunea poate subzista datorita faptului ca textul de lege prevede "patrunderea in orice mod". Totusi nu vad pericolul social al faptei pt a fi considerata infractiune. Dar cel mai bine cereti consimtamantul proprietarului.

Nu am inteles partea cu apropierea casei si hotarul Detaliati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu Matist Matist Buna ziua. Am si eu o intrebare: in cazul unei livezi care este inconjurat,este in proprietatea mea , patrunde cineva fara consintamantul meu - aceasta ... (vezi toată discuția)
Se poate considera violare de domiciliu? Mircea Razvan Mircea Razvan Joi 30 sept.a.c. pe proprietatea mea si a tatalui meu a intrat un politist.A gasit acolo un meserias care repara la casa. A cerut voie sa intre.Acestia ... (vezi toată discuția)
Constituie infractiune de violare de domiciliu? student97 student97 Un barbat major patrunde intr-o livada imprejmuita cu un gard pe care se afla un panou de atentionare prin care se interzice accesul. Este violare de ... (vezi toată discuția)