Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxa radio

Persoanele juridice sunt obligate la plata taxei radio?
Am o societate cu obiect de activitate "Activitati de contabilitate si audit financiar;consultanta in domeniul fiscal" si am primit pentru prima data de la infiintare de la Radio Iasi o instiintare de plata.
Cel mai recent răspuns: evcont , utilizator 11:00, 21 Martie 2012
Va recomand sa cititi www.avocatnet.ro/content/art...
cred ca trebuie sa mergi cu factura de plata a luminii la CEZ sau cum i se mai zice,la sediul electricitatii din zona dvs,si le spuneti problema. Le spuneti ca nu folositi radio,dati o declaratie pe propria raspundere si probabil nu veti mai avea de platit radio.
Mergeti si intrebati mai bine acolo.
succes.
Domnule Lucian Huzum, va multumesc mult! Sa stiti ca mi-a fost de mare ajutor.
Sa aveti o zi buna!
Ultima modificare: Miercuri, 21 Martie 2012
evcont, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio - ce platim? Cristia10 Cristia10 Am primit o instiintare de plata a taxei radio pentru anii 2010, 2011, 2012 in suma de 360 RON. Suma nu este mare, dar as vrea, daca stiti, sa ma ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv-trebuie achitata? psebastyan psebastyan buna ziua vreau sa va intreb daca se mai plateste taxa radio tv (am citit ceva de un proces la Cluj)? Societatea pe care o am are activitatea suspendata din ... (vezi toată discuția)
Instiintare de plata taxa radio alice53 alice53 buna seara, am primit o instiintare de plata de la Radio Romania prin care ma anunta ca am de plata acea taxa lunara pt servicii de radiodifuziune incepand cu ... (vezi toată discuția)