avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1860 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Facultatea de drept la 30 ani
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Facultatea de drept la 30 ani

Buna seara,

Daca incep acum, la 30 ani facultatea de drept, am vreo sansa sa profesez in acest domeniu in viitor, avand in vedere varsta inaintata?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: costin_l , utilizator 15:27, 9 Noiembrie 2012
Cred ca 30 de ani nu reprezinta o varsta inaintata. Veti avea 34 la absolvire. Puteti fara probleme sa faceti stagiatura in avocatura sau sa fiti consilier juridic. Bineinteles, cu veniturile unui debutant, insa nu aveti nici un impediment sa practicati.
Daca o sa va doriti cu adevarat sa profesati, acest lucru se va intampla. Nu conteaza cati ani aveti, spiritul trebuie sa va ramana tanar si dornic sa acumuleze zi de zi informatii.
Cand am spus ca varsta ar fi inaintata pentru acest domeniu m-am gandit la faptul ca dupa absolvirea facultatii ar trebui sa ma angajez la un birou de avocatura si nu stiu daca sunt dispusi sa angajeze juniori la 35 de ani. Va multumesc pentru incurajare.
Un fost coleg a terminat dreptul acum vreo 15 ani cand avea 44 de ani si-acum este avocat si este unul foarte ocupat si solicitat.
dupa absolvirea facultatii ar trebui sa ma angajez la un birou de avocatura si nu stiu daca sunt dispusi sa angajeze juniori la 35 de ani.



Probabil ca ar fi dispusi sa colaboreze cu orice persoana care s-ar dovedi competitiva si performanta, pentru ca printre factorii care stau la baza cresterii veniturilor unei societati de avocatura sunt performantele profesionale ale avocatilor colaboratori si ale personalului tehnic.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

Intrebarea corecta este:
Esti dispus sa inveti, sa investesti timp si multa munca astfel incat sa sa devii o persoana competitiva si performanta in acest domeniu?

Daca da, ceva mai multa hotarare si incredere n-ar strica! Bafta! :luck:

Alte discuții în legătură

Caut avocat pentru a putea incepe stagiatura burito burito Am fost admisa in profesia de avocat in Septembrie 2009 in cadrul Baroului Bucuresti si de atunci incerc fara succes sa gasesc un avocat dispus sa ma ia ca ... (vezi toată discuția)
Se merita sa faci dreptul? catalinag catalinag Vreau sa stiu parerile voastre: se merita sa dai la drept? Intreb asta pentru ca de ceva timp ma gandesc sa ma reprofilez, alegand de data aceasta facultatea ... (vezi toată discuția)
Avocat maestru COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Buna ziua tuturor, As dori sa va cer sfatul in legatura cu urmatoarea problema: imi doresc foarte mult sa intru in avocatura si sunt dispusa sa investesc ... (vezi toată discuția)