avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drept civil-divorturi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drept civil-divorturi

buna ziua am un prieten care a primit o citatie de la judecatorie pentru un divort intentat de sotia sa ,acest prieten este un baiat extraordinar sotia sa a facut mai multe prostii,care usor au daunat casatoriei lor ,problema este faptul ca in intampinare depusa au fost spuse multe lucruri neadevarate el este in stare de soc si acum problema majora este ca la mijloc se afla doi minori a primit instiintarea pe 20 martie si prima infatisare este pe 2 aprilie fapt pt care nu are timp pt a-si angaja un avocat si a procura documentele necesare pt a ataca cele declarate de sotie,cum sa faca sa se prezinte si sa ceara termen pt lipsa aparare sau cum ajutati-ma va rog cu un sfat.va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters246445 , utilizator 12:16, 21 Martie 2012
Poate merge personal la termenul de judecata si sa solicite amânarea cauzei pentru angajare aparator sau, daca nu se poate prezenta, poate trimite o cerere scrisa prin care solicita acelasi lucru.
la prima infatisare poate sa ceara instantei un nou termen pentru angajarea unui aparator si asfel va cistiga ceva timp ca sa poata sa hotarasca ce are de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs marianelena marianelena Buna ziua.Sunt la a doua infatisare in recurs ,la termenul precedent soc.atrimes adresa de angajare aparator. Judecatorul imi daduse cuvantul pe fond pana sa ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat pentru un proces yo85 yo85 buna ziua.maine 26.01.2016 am proces pentru un program vizita minor la Dragasani. Eu sunt din Slatina iar avocatul meu nu se poate prezenta avand alte procese. ... (vezi toată discuția)
Cererea reconventionala gina_gina gina_gina Buna seara!ce este cererea reconventionala?Cum se formuleaza aceasta cerere reconventionala?Cand se depune aceasta cerere daca deja a avut loc o infatisare in ... (vezi toată discuția)