yo85 a scris:
am citit in intampinare ca ataseaja la dosar expertiza psihiatrica si psihologica a copilului care ar fi traumatizat de mine. :O mentionez ca ea a plecat de acasa de cand copilul avea 2 luni , s-a intors dupa 10 luni si a plecat iar can caopilul avea un an si 5 luni. acum are 3 ani. practic a stat cu mine cateva luni cat a fost bebelus. de vizitat l-am vazut rar pt ca nu reuseam sa ne intlegem iar de 9 luni nu m-a mai primit deloc, nu am mai vb la tel, si-a schimbat nr. ce sa fac?
Expertiza psihiatrică și psihologică efectuată de mamă o puteți întoarce împotriva ei, invocând ALIENAREA PARENTALĂ, care este clară în cazul dumneavoastră din ce ne relatați.
O expertiză psihologică care sa va incrimineze pe dumneavoastră trebuie să fie efectuată de un psiholog independent recunoscut și agreat de INSTITUTUL de PSIHOLOGIE JUDICIARĂ din ROMÂNIA, și trebuie să fiți expertizat și dumneavoastră împreuna cu minorul de acel psiholog independent, profesionist și nepărtinitor.
Depuneți întâmpinare la întâmpinarea ei sau măcar o notă/concluzie scrisă prin care să atacați respectivele expertize care o dau în vileag chiar pe cea care le-a comandat cu scop alienator fată de celălalt părinte.
Căutați pe google documente despre alienare și jurisprudență românească unde a fost recunoscută de judecători alienarea parentală, și ca sancțiune au schimbat domiciliul copilului la părintele victimă.
ASTA TREBUIE SĂ FIE APĂRAREA DUMNEAVOASTRĂ.