Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

abonament neplatit....recuperatori dupa....8 ani???

o cunostinta a avut un abonament la una dintre firmele de telefonie mobila,in 2004.Fiindca factura a fost prea mare,nu a mai platit-o.ulterior,i-au anulat abonamentul.Acum ,dupa 8 ani,o suna sa o intrebe despre modalitatea de achitare a sumei restante.....
Ce sa le spuna daca mai suna?
Cel mai recent răspuns: oszi , utilizator 19:02, 22 Martie 2012
Sa le mentioneze ca debitul este prescris si ca nu intelege sa achite acea suma.
multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la firma de recuperare albandra albandra Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. de 3 ani platesc o datoriei la o firma de recuperari , un credit luat de la banca l-=a care ramasesem in urma ... (vezi toată discuția)
Cum scap de recuperatori lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut un abonament la o anumita firma de telefonie mobila incheiat in data de 23.07.2007. Intre timp fortat de inprejurari ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila 2001/ plata penalitati din 2002 prin urmarire societate de recuperari mihaelacorneliadragomirescu mihaelacorneliadragomirescu Am un contract cu o firma de telefonie mobila din 2001. Acesta a fost intrerupt pt neplata in 2002. Contractul a ajuns de atunci la o firma de recuperari. Suma ... (vezi toată discuția)