avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Conventii civile
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Conventii civile

In cazul unui salariat care are ocazional, in luna martie 2012, o conventie civila pentru 2 zile, incheiata conform art 52 1 din Codul Fiscal pentru care se aplica art 257 alin 2 lit b din Legea 95/2006, cum se completeaza declaratia pentru sanatate (Declaratia privind obligatiile de constituire si plata la FNAUSS datorate de alte persoane decat cele care desfasoara activitate in baza unui contract individual de munca)? In cazul in care conventia civila este incheiata in martie 2012, pana la ce data trebuie depusa declaratia? Procentul de 5.5% se aplica la venitul brut (in cazul unei persoane care este si salariat)? Concret, daca venitul brut este de 100 lei, contributia este de 5.5 lei?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Plata cass pe 5 ani in urma acatanas acatanas Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: din anul 2002 pana in prezent sunt angajata cu CIM la o firma unde mi s-au platit regulat toate contributiile ... (vezi toată discuția)
Contributia la sanatate eleonor eleonor am un if unde eu detin 70% din actiuni,sotul 20% iar baiatul 10% as dori sa stiu cum se va face calculul contributiei la sanatate,mentionez ca nu realizam ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu timp partial diaconesse diaconesse buna ziua, as dori sa stiu daca in cazul unui CIM cu timp partial este obligatoriu sa mi se opreasca din nou toate cotizatiile catre stat( mentionez ca am un ... (vezi toată discuția)