avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... proces
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

proces

Buna ziua!
In familia mea a aparut urmatoarea problema: acum aprox. 1 an, bunicul meu a intocmit o hartie de mana cu mama mea, prin care era de acord sa ii vanda un teren, specificandu-se si suma de bani convenita. Ulterior, acesta s-a razgandit si contesta propria semnatura de pe acea hartie. In prezent, mama se afla in proces cu bunicul meu si pentru acest lucru, a fost nevoita sa deschida un cont bancar, pe numele bunicului si al ei, cu suma de bani mentionata in intelegerea scrisa, bani pe care refuza sa ii ridice, contestand in continuare orice intelegere cu mama mea.
Intrebarea mea este: cine este beneficiarul dobazii banilor din contul respectiv, pana la solutionarea procesului care poate dura destul de mult...mama sau bunicul meu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 23 Noiembrie 2008
Beneficiarul dobanzii banilor din contul respectiv este titularul contului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare parte din apartament adina11 adina11 Buna ziua, Sora mea mi-a vandut partea ei din mostenire dupa tata, la momentul platii scriind un contract de vanzare cumparare de mana, prin care declara ca a ... (vezi toată discuția)
Partajul la notar maria dinca maria dinca Buna ziua. As dori sa aflu si eu parerea unui avocat in legatura cu un partaj la notar. Mama impreuna cu fratele cel mare si bunica vor sa ii cedeze prin ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere - major - metoda plata denissapili99 denissapili99 Buna ziua. Acum un an mama a avut un proces cu tatal meu pentru majorarea pensiei de intretinere, iar anul acesta am devenit majora, insa am facut dovada cum ... (vezi toată discuția)