avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cand trebuie depusa declaratia 230 si unde ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cand trebuie depusa declaratia 230 si unde ?

Care este data limita de depunere a declaratiei 230 privind cei 2 % din imp./ven.;unde se depune si impreuna cu anexe ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: PERESCU ANDREEA , Consilier juridic 16:33, 23 Martie 2012
la Finante, pana prin 5 mai, si da, cu anexe cu tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasire 100.000 eura ca in cursul anului lalicu lalicu Daca o microintreprindere depaseste 100.000 euro CA la sfarsitul lunii august 2008 cu ce data trebuie sa treaca la impozit pe profit 01.09.08 sau 01.10.08 ... (vezi toată discuția)
Cifra de afaceri thumper thumper Daca am o societate infiintata in 2005, microintreprindere, platit. de tva, in ian. 2007 am completat decl. 010 unde am bifat toate contributiile (imp., asig. ... (vezi toată discuția)
Imputernicire depunere declaratia 230 claudiu81hd claudiu81hd Azi am întrebat la finante dacă se poate depune declaratia 230 la finante cu împuternicire nelegalizata pentru ca in codul de procedura fiscala spune;În ... (vezi toată discuția)