avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cifra de afaceri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cifra de afaceri

Daca am o societate infiintata in 2005, microintreprindere, platit. de tva, in ian. 2007 am completat decl. 010 unde am bifat toate contributiile (imp., asig. soc.) la trimestru si am depus si o declaratie privind cifra de afaceri (ramanand tot micro), anul acesta, 2008, mai trebuia sa depun toate acestea inca o data, avand in vedere ca nu s-a schimbat nimic in vectorul fiscal? Si societatea a ramas tot micro? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CORINACARMEN , utilizator 22:56, 20 Februarie 2008
Daca ati ramas tot microntreprindere si nu ati modificat nimic in vectorul fiscal , nu trebuie sa depuneti 010.
Acesta se depune numai de cei care au modificari la cele declarate anterior.
Si declaratia cu cifra de afaceri de ce treb. sa o mai depun daca nu am schimbat nimic de anul trecut de cand am dat o asemenea declaratie! Daca ati putea sa imi spuneti si mie baza legala, sau prin ce este dispusa completarea unei astfel de declaratii... Am intarziat doua zile de la data limita si au sarit pe mine sa imi dea amenda! Insa trei declaratii care erau lipsa la ei si cu stampila si nr. de inregistrare la mine, tot eu treb. sa fac cerere de procesare. Adica tot eu alerg dupa greselile lor! As vrea tare mult sa ma lamuresc cu aceasta declaratie cu CA, sa stiu de pe ce pozitii sa vorbesc cu sefii administratiei financiare! Va multumesc mult!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2008
thumper, utilizator
Daca platiti si TVA-ul tot trimestrial, atunci va incadrati in art.156.1 (6) din Cod fiscal:
"Persoana impozabila care, potrivit alin. (2) si (5), are obligatia depunerii deconturilor trimestriale trebuie sa depuna la organele fiscale competente, pana la 25 ianuarie inclusiv, o notificare in care sa mentioneze cifra de afaceri din anul precedent, obtinuta sau, dupa caz, recalculata"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 094 dana_coman dana_coman Am fost plătitor de TVA luna în anul 2012, cifra de afacere pentru anul 2012 este 160.213,00 lei , ce declarație depun în ianuarie 2013, dec. 010, ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere midadu midadu As vrea sa intreb la ce interval de timp trebuie depuse declaratiile de CAS, CASS, somaj pentru o microintreprindere cu 2 salariati? Societatea este infiintata ... (vezi toată discuția)
Vector fiscal tva Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O firma s-a transferat cu sediul social. Vector fiscal depus la depus in 31.01.2011 pentru anul 2011 la sediul initial cu tva lunar. In luna iunie s-a ... (vezi toată discuția)