Buna seara!
Imi poate spune cineva daca o persoana selectata in vederea angajarii poate fi incadrata intr-o anumita functie (de ex. operator introducere validare si prelucrare date -cor 413201) fara a detine o calificare/diploma/atestat in domeniu (in acest caz o diploma/atestat de operator pc sau ceva de genul acesta)? Desi are cunostinte, ar fi ilegal sa fie angajata fara calificare, din cate stiu eu. Si totusi....ce e de facut? Desi a fost selectata , nu va putea fi angajata in aceasta functie (de operator) deoarece nu are"o diploma"? #-o
Postul de operator este post de studii medii. Cred ca ar ajunge o diploma de bacalaureat.
Toti elevii in ziua de azi invata sa lucreze la calculator, deci nu se impune neaparat un curs de calficare.
Am o mare problema
Mirel123
Am o Mare problema si am rugamintea ca cineva sa ma lumineze in acest forum ..
Avem un contabil la firma . si acesta a fost instruit sa a-mi faca un contract ... (vezi toată discuția)
Incadrare in functie
Camy_
Buna ziua,
Pentru a incadra un angajat in functia de operator de introducere, validare si prelucrare date sau pt. functia de operator calculator este ... (vezi toată discuția)