avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... imputernicire persoana fizica
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

imputernicire persoana fizica

buna!!locuiesc in germania si as avea nevoie de un model pt. imputerniciere persoana fizican in romania, in privinta ridicarii unui atestat scolar. va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 19:36, 26 Martie 2012
Procura trebuie sa cuprinda toate datele de identificare ale dvs. si ale persoanei pe care o imputernicisi sa va reprezinte :
Subsemnatul_________________________CNP___________domiciliat în oraşul_____, strada___________________nr_________judeţul_______________, tara Germania, născut la data de_____________în localitatea___________________ judeţul____________din părinţii_________________şi__________________
legitimat cu BI/CI/P seria_________nr___________eliberat la data de _________________de către___________________ , având studii_________
Împuternicesc prin prezenta pe numita/numitul _________________________ CNP___________domiciliat în oraşul_____, strada___________________nr_________judeţul_______________ născut la data de_____________în localitatea___________________ judeţul____________din părinţii_________________şi__________________
legitimat cu BI/CI/P seria_________nr___________eliberat la data de _________________de către___________________ , pentru ca în numele meu şi pentru mine să efectueze toate operaţiunile şi să facă toate demersurile necesare pentru depunerea cererii , precum şi pentru ridicarea atestatului scolar/diplomei de studii privind pe............................absolvent a......clase.......la institutia....................in anul............
De asemenea împuternicesc pe susnumit pentru apostilarea diplomei.
În îndeplinirea prezentului mandat,mandatarul meu va semna în numele meu şi pentru mine orice act şi oriunde va fi necesar, semnătura sa fiindu-mi opozabilă.
Făcută astăzi________________

Semnătura
______________________
Atenţie! Procura se face la Ambasadă,Consulat Român din strainatate sau Notar din Germania care are apostila de la Haga.
Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2012
Justitiarul71, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura ptr echivalare diploma carmensita05 carmensita05 dc ma poate ajuta cineva in urmatoarea problema - am nevoie de un model de procura pentru echivalare (legalizare) diploma de studiu. (vezi toată discuția)
Model de imputernicire pentru minori Skillevel Skillevel Buna seara tuturor! Sunt cetatean roman stabilit in Grmania de cateva luni si vreau sa-mi aduc sotia si copilul ( 2 ani si 8 luni) din Spania. Dar am nevoie ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata in strainatate mriulian mriulian Buna seara, Mi-a expirat cartea de identitate in Spania, se poate sa trimit imputernicire si actele vechi in Romania si sa mi-o refaca un prieten? Multumesc ... (vezi toată discuția)