Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu deces - daune morale

in 2009 tatal meu a fost lovit pe trecere de pietoni,dar dupa 5 zile de chinuri in spital a decedat .Soferul a fost mai tot timpul sa se intereseze de situatie,chiar nu i-am reprosat nimic a venit si la pomana toata lumea era uimita ca am accept.Fratele meu la prins intro discutie cu o pers in care citez'' oricum era batran,- o sa iau 3 ani cu suspendare'' da avea 71 ani dar asta nu-i da dreptul sa-i ia viata.Problema e in felul urmator :ptr acea discutie ne-am suparat foarte tare si i-am cerut 30000 euro.Afost foarte sarcastic si ne-a spus ca nu o sa vedem nici un ban ca el( mortul) nu castiga intro viata suma asta.
Am cerut mult?
Am deschis proces in urma careia suntem chemati pt mediere.
ce suma de bani se poate obtine in urma acestui proces.
Cel mai recent răspuns: cristiza , utilizator 23:13, 6 Martie 2013
nu ,foarte putin
ca si speta s-a acordat suma de care vorbiti la o vatamare coporala de 60 zile ,discutati cu avocatul poate mi puteit schimba ceva
BUNA SEARA, VREU SA VA SPUN CA PROCESUL SA INCHEIAT CU 70000 RON SOTIA DECEDATULUI SI CATE 30000 RON LA CEI 2 COPII.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier radu_sas radu_sas Buna ziua! Acuma o luna am fost accidentat de un sofer de taxi pe trecerea de pieton provocandu-mi un traumatizm cranian(leziuni primare) plus alte leziuni ... (vezi toată discuția)
De unde incepe o vatamare corporala? voceasperanteimedias@yahoo.com voceasperanteimedias@yahoo.com Cand este considerata o vatamare corporala , am avut doi copii spitalizati in urma unui accident, si asigurariile vinovatului nu vor sa-mi despagubesca ... (vezi toată discuția)
Am lovit un pieton pe trecere,anul trecucut in luna octombrie, de ... bogdandaniel87 bogdandaniel87 Am lovit un pieton pe trecere,anul trecucut in lima octombrie,de atunci circul cu dovada,pietonul a depus plangere penala impotriva mea,acesta a suferit o ... (vezi toată discuția)