avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestare amenda rovinieta masina radiata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare amenda rovinieta masina radiata

am vandut o masina la data de 10.03.2011, am contractul de vanzare cumparare, iar azi, 02.04.2012 mi-a venit prin posta o amenda pt lipsa rovinietei. ei zic ca m-au surprins camerele in data de 21.09.2011, cand eu nu mai aveam masina de cateva luni si o radiasem de la financiar. ce am de facut in cazul asta?
Cel mai recent răspuns: Vasilica80 , utilizator 14:00, 29 Aprilie 2012
Inceracti sa o contestati. Procesul verbal se poate anula.Dar depuneti contestatia in termen: in 15 zile de la primirea procesului verbal.
ai radierea de la de la finaciar, care din ce stiu se face pe baza actului de vanzare -cummparare. dar radierea si inmatricularea pe noul proprietar s-a facut? daca nu, in evidentele politiei rutiere apari ca detinator, iar amenzile vin tot pe vechiul proprietar.
Noul proprietar a inmatriculat autoturismul?
nu stiu cine este noul proprietar pt ca masina a fost data mai departe
Exact in aceeasi situatie sunt si eu. Numai ca eu nu am o amenda ci vreo 6 in total, am facut contestatie la toate. Am avut deja primul termen de judecata la unul din dosare si s-a amanat pentru alta data: "Solutie: Pentru a se comunica la CNADNR copia plângerii şi a înscrisurilor aferente."
Acum am primit o noua citatie sa ma prezint in mai la noul termen. Problema mea este ca eu nu mai sunt in tara de ceva vreme. Am mentionat in plangere ca doresc judecarea in lipsa, acum intrebarea mea este : Trebie sa raspund la fiecare ciatatie primita ca rog judecarea in lipsa? sau este suficient daca este mentionat in cererea initiala?
Va multumesc anticipat.
Daca acest mesaj incalca regulamentul cumva, imi cer scuze, dar am mai cautat si nu am reusit sa gasesc un raspuns.

Alte discuții în legătură

Respingere plangere contraventionala rovinieta previas previas Societatea a primit o amenda pentru lipsa rovinietei in anul 2011 .A facut plangere contraventionala ,intrucat autovehiculul a fost vandut cu factura in anul ... (vezi toată discuția)
Recurs la o plangere contraventionala data de cnadnr piciugabriel piciugabriel Am vandut o masina in data de 10.08.2012,in aceeasi zi am radiat-o de la finante ,am dovada radiarii. Dupa 5 luni incep sa primesc un lung sir de amenzi ... (vezi toată discuția)
Amenda rovineta nicolae03 nicolae03 buna ziua am vandut masina in alta localitate iar in drum spre casa noul proprietar a fost filmat pentru ca nu avea rovineta iar dupa cateva luni amenda a ... (vezi toată discuția)