Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

cum se pot sterge intrebarile puse pe acest sait..?

cum fac sa-mi sterg intrebarile la care am primit deja raspuns?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:19, 6 Aprilie 2012
Aceste topicuri nu se sterg deoarece ele fac parte din "experienta forumului".
Ati pus o intrebare, vi s-a raspuns, dar acestea folosesc si altora care sunt in aceeasi situatie.

Ultima modificare: Vineri, 6 Aprilie 2012
Ares-3, moderator
Regulamentul forumului nu permite stergerea mesajelor

ynocentta a scris:

Regulamentul forumului nu permite stergerea mesajelor

As completa cu: ''la cererea utilizatorilor care au avut nevoie de ajutorul membrilor comunitatii, acest lucru ar insemna va nu respectam efortul intelectual si timpul acordat problemei dvs. de cei care au raspuns''.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sterg sau retrag intrebarea pe care am pus-o ? ContSters192068 ContSters192068 Am ,,pus\\" o intrebare acum 18 zile,nu am primit nici-un raspuns.vreau sa o sterg sau sa o retrag din acea sectiune,poate o reformulez altfel,sau poate am ... (vezi toată discuția)
De ce schimbati titlul mesajului? myky2012 myky2012 Am pus mesajului meu un titlu pe care dvs l-ati schimbat? Mi-ati dat cumva sentinta prin titlu?M-ati catalogat cum ati vrut dvs. Dar aveti acest ... (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro - e buna directia? Alin Popescu Alin Popescu Am tot tinut sa deschid aceasta discutie de ceva vreme si acum consider ca e momentul. In ultimii ani am ridicat Avocatnet.ro de la statutul de site simplu si ... (vezi toată discuția)