avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Avocatnet.ro - e buna directia?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Avocatnet.ro - e buna directia?

Am tot tinut sa deschid aceasta discutie de ceva vreme si acum consider ca e momentul. In ultimii ani am ridicat Avocatnet.ro de la statutul de site simplu si l-am adus la statutul de comunitate online.

Dincolo de acest drum, ne-ar interesa in ce masura membrii nostri de astazi recunosc in Avocatnet.ro siteul pe care si l-au dorit. Stiu, traficul mare inseamna ceva. Stiu, numarul de mesaje in forum inseamna ceva. Cu toate astea, e rolul nostru sa ne intrebam mereu daca directia e buna.

Prin urmare:
- ce considerati ca nu mai merge ca odinioara in Forumul Avocatnet.ro? Ce s-a schimbat in rau si ce s-a schimbat in bine?
- ce considerati ca nu va mai reprezinta la actuala comunitate Avocatnet.ro?
- unde am gresit (daca s-a intamplat asta)?

Intrebarile de mai sus sunt genul de lucruri care ar trebui sa ne ajute sa planificam dezvoltarea viitoare a Avocatnet.ro, astfel incat sa reusim sa ne mentinem in dorintele publicului nostru.

Multumim anticipat pentru raspunsuri.:">
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2009
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:54, 12 Septembrie 2010
Pentru mine aici ma simt confortabil, poti gasi raspunsuri numai si daca citesti sectiunile in care s-ar incadra o problema pe care o ai la un moment dat.

Gasesti pareri diferite, iti confirmi sau ti se infirma punctul de vedere cu care intri aici, gasesti oameni de foarte buna calitate, dornici sa-ti sara-n ajutor, sa te sfatuiasca, gasesti referinte ale consultantilor, poti contacta un consultant pe care ti-l poti alege....practic este un site, o comunitate foarte bine conturata si consolidata, unde orice om in nevoia de a fi sfatuit, isi gaseste un sprijin, cat de mic.

Pe de alta parte toti invatam unii de la ceilalti, ne imbogatim cunostintele profesionale sau conexe, ne putem exprima si opinii nejuridice, site-ul nu este unul inchistat numai in texte de lege. Se discuta lejer si civilizat. Ce imi place in mod deosebit este monitorizarea foarte stricta la limbaj si la comportamentul conflictual.

Am mai scris undeva ca eu, una, simt ca lipsesc sectiuni juridice privind constructiile, medicina, educatia, cultura.

E ceea ce imi vine-n minte acum. Poate voi edita acest post si cu alte idei ulterioare pentru ca am convingerea ca in final parerile noastre, exprimate aici sunt un izvor de incredere in lucrul bine facut si mai ales un izvor de idei pentru noi trasaturi de contur ale acestui minunat site, unic prin profesionalism si tinuta civilizata.
Ultima modificare: Luni, 23 August 2010
elga50, moderator
Personal consider ca succesul www.avocatnet.ro se datoreaza continutului sau. Continutul site-ului este acela care ii determina pe utilizatorii de internet sa acceseze site-ul si, ulterior, sa revina.
Meritul administratorilor si al moderatorilor este acela de a fi stiut mai bine decat oricare altii sa distribuie informatie de interes juridic.
Este binecunoscut faptul ca toti cei care doresc informatie juridica preliminara o pot gasi oricand pe acest site intr-o forma accesibila.
Si ce altceva si-ar mai putea dori o persoana atunci cand are probleme (ori i se pare ca are probleme) decat sa primeasca un sfat, o idee, un indiciu, o parere , care sa il faca sa inteleaga exact situatia in care se afla? Si toate acestea gratuit!
Sa aveti puterea si intelepciunea de a continua acest proiect!
Eu cred ca succesul avocatnet se datoreaza faptului ca a stiut sa creeze si sa mentina o comunitate .
Deunazi ma uitam ca practic daca cineva pune o intrebare in forum la o ora rezonabila , nu trece mai mult de o jumatate de ora fara sa primeasca un raspuns .
Daca nu erati voi sa il creati era rau:( Daca nu eram noi sa deschidem subiecte era si mai rau:O.Asa ca NOI CU VOI SI VOI CU NOI!Multa stima si respect de la Nastase Adrian!Si siteul e perfect asa!Multi nu il cunosc si platesc o gramadaa de bani la avocati pt niste informatii!#-o
nu am s-a spun nimik in plus fata de cei care au raspuns inaintea mea , probabil majoritatea gandim la fel ca dumnealor , dar as vrea sa urez VIATA CATA MAI LUNGA acestui site
sunteti foarte buni , bravo bravo
SI MULTUMIM CA EXISTATI :ok:

Alte discuții în legătură

Cifre despre avocatnet.ro - mai 2011 Alin Popescu Alin Popescu Iata cateva cifre interesante inregistrate de Avocatnet.ro in perioada 1 ianuarie 2011 - 1 mai 2011 [b]In Forum: [/b]- au fost scrise 172,508 mesaje in ... (vezi toată discuția)
O lista cu lucruri de modificat in forum Alin Popescu Alin Popescu Scuze pentru tacerea din ultima vreme. Am fost cu totii prinsi cu dezvoltarea unor alte sectiuni Avocatnet.ro. Incepand de saptamana viitoare, insa, vine ... (vezi toată discuția)
Am relansat avocatnet.ro. cum vi se pare? Roxana Neagu Roxana Neagu Bună ziua tuturor, Astăzi am relansat avocatnet.ro – site-ul nostru are un design nou, este mai atractiv și mai usor de folosit și se încarcă mult ... (vezi toată discuția)