avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului si refuz recoltare probe biologice

Am un dosar pt conducere sub influenta alcoolului si refuzarea racoltarii probelor.
Dupa declaratia data initial am fost chemat la politie pentru scimbarea declaratiei lucru pe care l am facut . Inspectorul l a trimis catre procuror iar azi (dupa aproximativ 1 luna a venit un politist sa ma cheme la un fel de audiere de catre un comisar. As vrea sa stiu cam ce s a intamplat intre timp si de ce a ajuns dosarul inapoi la politie si nu a ramas la procuror. VA MULTUMESC PT AJUTOR.
Ultima modificare: Luni, 9 Aprilie 2012
nicustef, utilizator
Nu avem noi cum sa stim ce sa intamplat in dosar,si ce propuneri a facut polititistul,probabil ca se continuua cercetarile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreo lege in care sa se specifice dreptul de a da declaratii? A.P. A.P. Vreau sa dau o declaratie si nu vrea nimeni sa o primeasca. Am un dosar pentru conducere sub influenta alcoolului. Momentan dosarul a fost trimis de la ... (vezi toată discuția)
Retragere declaratie martor Aka47 Aka47 Buna seara,am si eu o problema...in urma cu aproximativ 2 saptamani un baiat din alt sat,sub influenta alcoolului s-a impiedicat la poarta si s-a dat cu capul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. acum 3 ani am fost martor la un accident, in care ... Angelo29 Angelo29 Buna ziua. Acum 3 ani am fost martor la un accident, in care o persoana fara permis si care consumase alcool a lovit mai multe masini in zona in care locuiesc ... (vezi toată discuția)