avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care este termenul limita prin care Comisia Judeteana ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care este termenul limita prin care Comisia Judeteana trebuie sa rectifice Titlul de Proprietate,daca Instanta dispune astfel...

In primul rand buna seara tuturor.....,si as avea o intrebare daca imi poate raspunde cineva....
A-m introdus actiune in Instanta ptr. Rectificarea unui titlul de proprietate,respectiv rectificarea numelor mostenitorilor intrucat numele era inscris eronat prin o litera,precum si completarea amplasamentului topografic-care lipsea (tarla , parcela, vecinatati)a unei suprafete de 1500mp,la rubrica suprafata primita in intravilan.Pe fond sa admis actiunea si Primaria a facut recurs si a fost admis pe motiv ca nu a avut cunostinta de actele depuse in dosar,cu toate ca am depus acte suficiente ptr. comunicarea partilor si nici nu s-au obosit sa se prezinte la vre-un termen.Recursul a fost admis si trimis dosarul la prima instanta spre rejudecare.
Si la rejudecare actiunea a fost admisa prin care obliga pratele sa rectifice T.P.(nu am cerut cheltuieli de judecata).
Intrebarile mele sunt daca aceasta ultima hotarare este irevocabila s-au poate fi atacata de parate din nou cu recurs,si care este termenul limita in care Prefectura este obligata sa rectifice T.P.
Din cate am inteles termenul limita ptr. a inscrie un teren arabil la APIA este pana in data de 15 Mai(2 ha cat este in T.P.)....,daca Prefectura nu rectifica T.P.in timp util pot sa ai dau in judecata ptr. eventuale despagubiri ptr. ca nu am avut posibilitatea inscrierii pana in termen a T.P. la APIA,daca Pref. nu rectifica T.P. pana pe 15 Mai...?

B-)

Alte discuții în legătură

Rectificare titlul de proprietate ContSters240032 ContSters240032 Buna seara ,va rog sa ajutati sa dezleg si eu un mister judiciar..... Am deschis in instanta o actiune de rectificare titlul de proprietate intrucat numele ... (vezi toată discuția)
Rectificare titlul de proprietate ContSters240032 ContSters240032 Buna seara ,va rog sa ajutati sa dezleg si eu un mister judiciar..... Am deschis in instanta o actiune de rectificare titlul de proprietate intrucat numele ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan reconstituit in baza legii 18/1991,fara imobil(casa),aplicarea legii 165/2013 ContSters139112 ContSters139112 Buna ziua, prin prezenta intrebare va aduc in discutie o speta cu referire la reconstituirea proprietatii ptr. un teren intravila in suprafata de 1500mp,din ... (vezi toată discuția)