avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rectificare Titlul de Proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rectificare Titlul de Proprietate

Buna seara ,va rog sa ajutati sa dezleg si eu un mister judiciar.....
Am deschis in instanta o actiune de rectificare titlul de proprietate intrucat numele mostenitorilor a fost inscris eronat pe titlul si nici amplasamentul topografic nu a fost completat la rubrica suprafata primita in intravilan (tarla,parcela).
Pe fond a fost admis dar Primaria a facut recurs pe motiv ca nu a luat la cunostinta de inscrisurile pe care le-am depus in dosar.
Recursul a fost admis si trimis spre rejudecare.
Acum am primit o comunicare depusa de Primarie in Instanta de fond prin care isi sustine ,,exceptia nulitatii actiunii raportat la prevederile art.20 din legea 146/1997,respectiv exceptia netimbrarii actiunii,,.
Precizez ca prima Instanta nu mi-a pus in vedere la term. de judecata sa timbrez actiunea,si nici parata nu a invocat aceasta exceptie.
Deci nu stiu ce sa m-ai cred..,daca este s-au nu legala acum invocarea acestei exceptii...,si din cate stiu rectificarea de titlul de proprietate nu se timbreaza...,poate ma lamureste si pe mine cineva..

Alte discuții în legătură

Rectificare titlul de proprietate ContSters240032 ContSters240032 Buna seara ,va rog sa ajutati sa dezleg si eu un mister judiciar..... Am deschis in instanta o actiune de rectificare titlul de proprietate intrucat numele ... (vezi toată discuția)
Care este termenul limita prin care comisia judeteana trebuie sa rectifice titlul de proprietate,daca instanta dispune astfel... ContSters240032 ContSters240032 In primul rand buna seara tuturor.....,si as avea o intrebare daca imi poate raspunde cineva.... A-m introdus actiune in Instanta ptr. Rectificarea unui ... (vezi toată discuția)
Rectificare titlul de proprietate din 1994 ContSters240032 ContSters240032 Buna seara, am si eu o intrebare. Pe fond mi sa admis rectificarea numelor autorilor de pe Titlul de Proprietate ,intrucat era eronata,cat si completarea ... (vezi toată discuția)